Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankars självmord

Mina tankars Självmord
Jag lägger dem i en tom låda
Rest in Peace
När ska jag våga möta
demonerna från mitt förflutna?
Var vill jag egentligen vara?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 16:44



Bookmark and Share


  Ettjunibarn
Åh så fint.
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta