Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I got you by my side

I got you by my side
A quiet force
A deadly animal instinct
I wish you knew
what I felt for you
I wish I could tell you
Now you are gone
and everything are strange
I can´t get you out of my mind
Your stormy eyes
so sad,so sad




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta