Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer om din havsblick

Jag drömmer om din havsblick
Dina läppar som är det enda
som kan rädda mig på riktigt

Kärleken kan övervinna allt
Avstånd spelar ingen roll
För vill vi och tror på det här
kan inga mil kännas för långa




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-03 17:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Titeln/inledningsraden är underbar! Konflikten mellan känslor och avstånd; egentligen är inget avstånd tillräckligt litet, men då är inte heller något avstånd för långt.
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta