Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är en urkraft

Hon är en urkraft
att räkna med
En superhjälte
som kommer
för din skull
Slår bovarna
på käften!
PANG!BOM!BANG!
Alltid på de svagas sida
i ett samhälle
så trött på korruption
Ett land där de rika
rullar sina tummar
medan ännu en miljon
trillar in på kontot
Hon har ändå inte
gett upp hoppet
för människorna
Så länge någon älskar
så länge någon bryr sig
kan världen räddas




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 17:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja, absolut att hon är!
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta