Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter dig

Längtan efter dig
men jag vet inte
hur din profil ser ut
Ska jag vänta i en oändlighet
Räkna dagarna tills du räddar mig
Ledtrådarna har ännu inte dykt upp
Inga fotspår i den mjuka sanden
Ingen nyckel som passar i låset
Är du lång,Lugn och dödligt vacker?
Har du himmelsblick?
Eller kanske ögon som sommarängar?
Mitt hjärta sörjer och suckar
men brist inte!Nej,snälla brist inte!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-03 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta