Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mamma


Hur kunde jag glömma?

Idag vaknade jag tidigt för att gå hem till pappas lägenhet så fort som möjligt för att få plugga.

VAD JAG SKULLE GÖRA
-----------------------------

Plugga ifred

Vara ifred

Glömma allt annat

Bara fokusera på mina betyg, min framtid

Äta kalorsnåla måltider

Göra situps



VAD JAG FAKTISKT GJORDE
----------------------------------

Grät oavbrutet i en timme och femtiosex minuter innan jag smällde mig på käften

Ryckte upp mig

Åt inga kalorisnåla måltider

Åt inget alls faktiskt

Blev klar med skolarbetena

Grät lite till

Gick hem till mamma igen

Började genast klaga på att jag hatar skolan


KONSEKVENSERNA AV DAGENS HANDLINGAR
--------------------------------------------------------

Mamma tittade på mig med en sorgsen blick

Hennes ögon var fuktiga

"Jag fyller år idag." sa hon

Jag skämdes




Fri vers (Fri form) av Sophie Udda
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-03 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gripande. fint att du delar med dig.
2012-06-03

  Dafina
Ibland tänker man bara för mycket på sina egna problem, men det händer. Så utsätt inte dig själv för den sorg och skam. Det går över. Vi är ju alla människor.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Udda
Sophie Udda