Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hang on,you pretty woman

Hang on,you pretty woman
But always remember
never fall in love
with rumours
and never fall in love
with attention




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 91 gånger
Publicerad 2012-06-03 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta