Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinner varmkänslor

Det brinner varmkänslor
inom ditt bröst
Du är som en trygghetsbrasa
när man slagit läger
jag förundras
nyfikenheten blomstrar
du är något mer
än bara hudskal




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-04 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta