Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonen

Hans blick smalnade på ett hotfullt sätt
Läpparna drogs bakåt för att visa upp
pärlvita huggtänder
Ett monster,en demon vars muskler
spelade under den svarta tröjan
Näsvingarna fladdrade lätt vid hennes doft
Ett rovdjur vars önskan
inkluderade rivmärken och röda droppar
Ett felsteg och hon visste
att kroppen skulle kunna förblöda
Hjärtslagen var nu som en hackspetts
Hon visste att han kunde höra
Hon visste att det roade odjuret
då ögonen nu glittrade
De var nästan som diamanter
Trollbunden..ja,mitt i all skräck...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-04 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta