Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldflugan

Eldflugan höll mig varm
i den kallaste natten
Om jag följer efter dig
kommer du fortfarande
att hålla av mig då?
Eller stänga om ditt hjärta?
Så långt borta i tankarna
trots kroppens närhet
Hon lyfte vingarna
och flög högt upp
Kom till mitt fönster
Du kan väcka mig
när du vill
Min lilla eldfluga




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-04 18:59



Bookmark and Share


  filosofian
Mysig!
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta