Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du verkligen förstöra ditt liv?

Är det verkligen en pistol
du gömt under din hatt?
Är du verkligen så fucked-up?
Gett upp det som varit bra i ditt liv?
Bara för att förstöra det med sprit?
Röka på för att glömma?
Men du kan inte fly från det förflutna
Det hinner alltid ikapp
Du är på fel sida av det som är rätt
Låter andra utnyttja din kropp
Ja,du är ett pityfuck för dem
Inser du inte det?
"Trashed and wasted"
vill du väl ändå inte
det ska stå på din gravsten?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 67 gånger
Publicerad 2012-06-04 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta