Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigen



Dammråttor har byggt ett bo i mina tankar, nu kretsar allt runt och runt i en cirkel.

Vänder upp och ner på möblerna, tror mig kunna finna svar under köksbordet, väggarna viskar textrader som jag missade.

Golvet har ledtrådar om stigen du byggde, den du färdades på.

Led stigen ditt du ville, blev färden allt du önskade. Tystnaden ekar fortfarande här.









Fri vers av ökenblomma
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-07 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ökenblomma
ökenblomma