Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En årstid


Allra käraste sol

Nådige allra käraste sol!
Varför plågar du oss trots det vi har gjort?
Du talar inte.
Du tar inte emot.
Du vägrar lyssna.
Hör du mänskans klagosång?
Genom generationer gång på gång!
Månen är din broder.
Venus är din syster.
De är olika.
Du också.
Kunde du dela med dig skulle allt bli bra.
Men se, nu hugger vi armen än.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Cykelpump33
Läst 184 gånger
Publicerad 2012-06-05 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cykelpump33
Cykelpump33