Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten

Tomheten ekar i mitt inre rum
En lättnad att slippa
alla meningar som bildar ord
En lättnad att få meditera
Drömma sig bort till andra världar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 59 gånger
Publicerad 2012-06-05 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta