Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns hur hon behandlade dig,min vän.

Jag minns så väl hur hon behandlade dig
Som ett barmhärtlighetsknull
Krossade ditt hjärta och var medveten om det
Varför sade hon:"Jag älskar dig"
och kastade sedan iväg dig som om du var skräp?
Den sista idioten är tyvärr inte född
Att behandla dig som om du inte är något värt
är det största brott man kan begå




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 58 gånger
Publicerad 2012-06-05 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta