Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Du vet inte vad du saknar förrän du har upptäckt det"

"Du vet inte vad du saknar förrän du har upptäckt det"
viskar hans mörka oväders röst i mitt skälvande öra
och mitt hjärta bultar så hårt,så hårt
för jag vet innerst inne att han har rätt
Nu när jag funnit nyckeln till den Stora Hemligheten
dras mitt väsen obönhörligt till honom
som en mal till elden...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-05 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta