Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjädervit form

Jag minns dina sorgsna ögon
som födde droppar
som svalt regn
Vi växte upp i tron
på att allt skulle ordna sig
Men nu kan vi inte fly
från den brutala sanningen
Ändå håller vi oss kvar
Om än Krampaktigt ibland..
Fjädervit form
kunde inte nå dig
För du trodde inte
att du var tillräckligt god
Men vi andas,Vi älskar
För mig är du en Ängel!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 92 gånger
Publicerad 2012-06-05 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta