Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna någon gång i höstas under en kväll på stan, när jag tagit några öl började de bubbla inom mig känslor som vill ut. Närmsta kvitto blev mitt offer och där flödade detta ut i ett helt stycke.


Den berusades kärleksuppfattning

Min värld kanske börjar tom. Den fylls av de små saker som du ej kan se


Jag mumlar för mig själv om de jag känner för dig.


Är du den som förstår mig. Varför är du då den som ger sig?


Mina dagar består av dina andetag som tror på mig.


Mina dagar består av de din vilja som bär.


Allting som händer här, tvingas av när du reser genom logikens nätter.


Slutet krävs av oss, av logiken, av de generella lagarna.


Men bristen på verkligheten är det endå som för oss samman.


Till oss till vi till ett, tills vi blir samman.




Fri vers av Hampus Wallin
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-05 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampus Wallin