Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är full av frisk luft. har en frisk fläkt i bröstet

Det kan vara sant
Man är tillbaka
Det är löjligt
Det är så lätt
Hur kunde jag inte veta
Det är ju en chans som inte finns
Nu på min rygg finns två fjädriga vita vingar
Igår var det bara en
jag känner mej så dum
Och väldigt ljus och friiiiiiiiiiiiiiii
Det gamla gör inget alls
Det smärtar inte i bröstet längre
Inge längre
Det var oändligt lätt att få
Flaxar lätt flaxar så lätt i bröstet sen dess
Wow
Im flabergasted
Wow wow wow
My god oh wow
Its so vitilizing to be befreed from it
It is the same as when i am a kid
And the flying white pigeons have a welloiled
Rollercoaster in and out of my chest
That Is how we where as children
That is exactly how
And we can still be there as adults
I know for a fact.
Kiss you
For my love is now infinite
It never runns out
Cause im young
Oh thank god its so nice again





Övriga genrer av Jovin
Läst 63 gånger
Publicerad 2012-06-06 05:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jovin