Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

belly

Skriver tredje dikten
Raderar
Kan inte glömma
Du var älskling
Ingen räddade dej
Rotor lyfter
Ingen vet
Nu vet alla
Ta en spruta
Och glöm allt
Du kan ta på det
Men blir inte hel igen
Du står barbröstad
vid näckrosdammen
Dörren öppnas
Det regnar




Fri vers av Jovin
Läst 56 gånger
Publicerad 2012-06-02 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jovin