Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr X ville ta min kramoskuld

Ville aldrig visa mina tårar för dig,Mr X
För då skulle du ta min kramoskuld
Jag avskyr berörning och ömhet
Jag är inte bra på det där med kärlek
Jag vet inte ens hur det ska kännas
Kanske har jag en trasig själ




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-06 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta