Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till Laura Wrights vampyr Lucian Roman från bokserien "Mark of the Vampire."


Övernaturligt perfekt

Med en fallen ängels sköna anlete
får du mig att tänka på målningar
som bara mästare kan skapa
Dina kindben skulle modellerna
i New York kunna begå mord för
Ja,övernaturligt perfekt
blickar dina ljusbruna ögon
ner på min darrande kropp
Dina läppar kan antingen
rädda mig eller förstöra mig
Viska kärleksord eller obscena
som gör att mina kinder färgas röda
Då gömmer jag mig i ditt snövita hår
och förundras över dess silkesmjuka struktur




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-06 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta