Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hårdrocksidol sjunger

Över staden blinkar tusen stjärnor
och min hårdrocksidol sjunger
om sådant som får människor
att längta efter något mer
Något ljusare,något vackrare
Även om alla drömmar
inte kan bli sanna
kan man ändå vara lycklig
När hjärtat inte är tomt längre
utan fyllt av kärlek och liv
När man inser att man kan stänga av
Inte lyssna på illasinnade människor
som är avundsjuka och mår dåligt
för att de inte har insett hemligheten än




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-06 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta