Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=o2drIm4pGjo Jag tänkte idag på någon som har varit mer värdig att sänka en hyllning och en gott tanke på nationaldagen, som har varit förbild och är förbild för mig i alla dessa år: Det är Drottning Silvia.


Handflatans bruk.


Du försvarar dig för fienden,
Du veckändar diskret ett tecken,
Använder när du hostar,
Om du inte är kort i händer (Skurt)
Torkar du dig med succés i rumpan.
Over åren på äldre dar
Har du allting serverad på ett fat.
Den där serverad
Mat och blöja bytte,
Av en annan handflata,
kvinnor och män från andra länder
Du expolderar, näve i bordet,
Dement lekar sätter i gång
Utan respektera kultur och religion
Och kvinnas ställning.
Du bitter handen som matar dig
Som en hund som har utvecklat rabbis
Eutanasi vore, bättre? Än att bli longlivad?
Att bli serverad som en kung;
Det kämpade drottningen i våra land och over gränser.
En välfärd som respekterar livet.
Gratulera!




Bunden vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2012-06-06 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP