Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ted Gärdestad

Ted Gärdestad sade:"När vi växte upp,lekte livet.
Vi var evighetens hopp."
Han konstaterade även:"Jag tror att livet får ett lyckligt slut."
Men han själv fick inte något av detta
Nej,en tågräls blev det sista han såg
Inte var det något lyckligt slut
En plågad själ som inte såg någon annan utgång




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-06 19:42



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Sörjer honom än, älskar hans musik.......
2012-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Ted var ett geni-
2012-06-06

    ej medlem längre
än idag, känns sorgen..
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta