Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärnklar natt

 

 

 

Stillhetens tidlösa hjärta viskar djupt

likt en stjärnklar natt

 gränslöst vacker

bortom tid

Kärlek

är

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-06 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, bortom tid
gränslöst
så himlavacker
stjärnklar natt..
du beskriver bra
och innerligt.
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP