Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag hemma nu?

Jag bor i en inredningstidning
Jag bläddrar mellan sidorna
Och förflyttas från rum till rum

Badrummet, vardagsrummet, köket...

Var finns bevisen av mänsklig närvaro?
Bor jag här?

Jag vill hem, men ordet "hem" har inte samma betydelse längre




Fri vers av baaka
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-06 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

baaka

Senast publicerade
Är jag hemma nu?
bi
* Se alla