Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ska vara försiktig när man träffar främlingar.

"Vem är du?"frågade hon med en viskning.
Han log ett snett kaxigt leende.
"Jag kan vara allt du drömt om,sötnos..eller din värsta mardröm."
Han rykte arrogant på de breda axlarna."Det beror på om du gör mig förbannad eller inte."




Prosa av Vampyrens hjärta
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-07 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta