Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar fortfarande på det lyckliga slutet

Väntar fortfarande på
Det Lyckliga Slutet
Och medan jag ändå väntar
sjunger jag och hoppas
Kanske är hon något försenat?
Man vet ju hur trafiken kan vara
Så lätt blir ni inte av med mig
Ja,jag är faktiskt en seg jävel




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-08 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta