Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man får en andra chans

Om man får en andra chans
ska man ta den
Men kom samtidigt ihåg
att aldrig låta någon trampa på dig
Att vara ensam är det lika med att man är stark?
Människan är ju ett flockdjur
och ibland mår man bättre i sällskap
Att vara människa kan vara svårt
Men samtidigt kan man påverka sitt liv
så mycket mer än vad man är medveten om ibland




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-08 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta