Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara människa

Att vara människa
innebär att känna:
rädsla,kärlek,hat,sorg
och tusentals olika nyanser av allt detta




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 73 gånger
Publicerad 2012-06-08 16:33



Bookmark and Share


  it-nörd
Och då är man en vampyr????? ÖÖHHHH???!!!!!
2012-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta