Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns befriande

Tystnaden sprider sig som en eld
Det känns befriande och renande på något sätt




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 105 gånger
Publicerad 2012-06-08 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta