Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Du tillhör mig nu.Glöm aldrig det."

"Du tillhör mig nu.Glöm aldrig det."

Ärren din kärlek gav gör det svårt att glömma




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-09 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta