Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det väntar något ljust i hörnet

Det väntar något ljust i hörnet
Vad kan det vara?
Hoppet med vingar?
Har den kommit med budskapet
att också jag ska få det bra?

"Sörj inte mer.Också du skall bli älskad."

"Du skall vara dig själv.
Inte bära masken av någon annan."

Klokhetsorden stannar kvar
i mitt medvetande
Mitt hjärta fylls med något igen
efter att ha varit så tom
i så många år..
Ja,allt för många år




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-09 11:56



Bookmark and Share


  träsnidaren
Super! Uppriktig poesi som berör!
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta