Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jethro Tull.

De sjunger om Jack i det Gröna
och om sammetskullar
där man kan synda och älska
Det lantliga får plats i deras sånger
Lägereldar och kvinnor som jagar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-09 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oja, Tyskland, alla väntade på Rainbow, Blackmore var väl tjurig som vanligt men flöjtspelaren var ersättaren. Och det, det var bara för underbart. Tack för resan bak ett par decennier nästan.
2012-06-09

    ej medlem längre
Älskar Jethro Tull--/ matte
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta