Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill äga dina andetag,din hud.

Jag vill äga dina andetag,din hud.
Jag vill att du ska se in i mina ögon
för där står allt jag känner för dig.

Amor vincit omnia et nos cedamus amori

"Kärleken övervinner allt,så låt oss besegras av kärleken"




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-09 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Äga?


Aldrig - äga.
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta