Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hästar är magiska varelser

"Hästar är magiska varelser
som kan lära dig om andra världar."




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-09 18:12



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
hästar kan lära oss mycket om tålamod o medmänsklighet..
2012-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Det tyckte det där äcklet Patti Smith också.
Jag tycker i och för sig att hästar är fina djur, men inte magiska.
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta