Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bygga bo i ditt hår

Jag vill bygga bo i ditt hår
Trygghetsvärme
Jag vill plaska omkring
i vattenpölarna
hand i hand med dig
Barnslig glädje är ibland allt
du behöver
Jag vill betrakta din rygg
som ett konstverk
Ja,jag tror det kan bli
något stort
Kanske kommer du att hänga
på något tjusigt konstgalleri
om tusen år?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-09 18:25



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Härligt befriande kärleksfullt skrivet :D
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta