Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The only way is up

They are scuba diving in the park

but it is me who´s going under




Fri vers av Ranjith
Läst 146 gånger
Publicerad 2012-06-09 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ranjith