Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att måla med ord

 

 

 

Jag

målar med ord

en flammande eld

så sprakande vackert

den brinner en kväll

Månens ljus glittrar silvrigt 

i ett mörkt stilla hav

och i nattens mjuka viskning 

flammar stjärnor brinnande klart

Vågor brusar likt mäktiga andetag 

Den saltstänkta luften fyller sinnet med ro

 En levande eld värmer så skönt

där hav sköljer sand

där vatten möter

land

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-09 21:22



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Det var vackert diktat!
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP