Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonstjärnan min

Män
Kvinnor
Samma i grund
Olika i illusion

Jämställdhet Sökes
Tiden det börja ge
Många stilla än
Fast i rötter

Ska inte
Behandlas olika
Ha samma behandling
Inga könsfördomar existera

Tänker än
Upphöja damen
För Egen vilja
Trots vetande är

Svag för
Gamla ting
Tänker alltid vara
En evig gentleman






Endast din
Underbara ros
Dig jag tillber
Kärleksfulla, strålande, Aftonstjärna

Får jag ta handen din?




Fri vers av Cluelessness
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-09 23:01



Bookmark and Share


  Cluelessness
Man behöver inte ta allt bokstavligt, som exempel. Aftonstjärnans symbol är den feminina symbolen för kön. Bland annat så brukar aftonstjärnan även associeras med att vara en kärleks gudinna av slag. Kort sagt så hör det hela även hemma här, trots sitt kosmiska härkomst.
2012-08-15

    ej medlem längre
Det du skriver är så rörigt och konstigt men ge mig den fina rosen till en annan dikt för aftonstjärna är en planet av kosmos härkomst
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Cluelessness
Cluelessness