Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du må vara den största fisken.

Du må vara den största fisken
i den här dammen
men det betyder inte
att du vet allt
det betyder inte
att du alltid har rätt
Dina ord är inte lag
det är inte ett slavsamhälle
vi ska sträva efter,eller hur?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 79 gånger
Publicerad 2012-06-10 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta