Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har fått frågan förut om varför jag inte lägger till en person som min skrivarvän. Jag svarar alltid att vänskap måste komma frivilligt, den bör man aldrig försöka att tvinga på någon annan människa. Det brukar bli fel med försök till tvång.


Något litet om att skaffa skrivarvänner







Att lägga till någon som skrivarvän kan aldrig tvinga mottagaren att svara.

Du kan heller inte kräva att skrivarvännen lägger till dig som sin skrivarvän.

Man brukar lägga till någon som skrivarvän för att lättare kunna hitta den personens texter.

För varje gång en skrivarvän lägger ut en ny text registreras det på ens egen sida.

Om jag lägger till dig som min skrivarvän kommer dina texter upp på min sida.

Men lika litet som man kan tvinga någon ute i mera verkligheten att bli ens kompis, lika litet kan man tvinga en poet att bli ens skrivarvän.

Det måste bygga på frivilliga initiativ.

Blir du besviken på det så tycker jag att du skall vända dig till redaktionen och fråga hur de ser på det hela.

Kärlek och vänskap är att vilja någon väl, inte att tvinga någon att göra som man själv har behov av.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-10 16:55



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Ömsesidighet.
Frivillighet.
Dagens ord.
2012-06-12

  ULJO
Du har så rätt.
2012-06-10

  NågonAnnans
Helt sant!
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP