Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16 ljus

Tänker tillbaka. Allt var bättre för två år sen.
Tittar på min klocka.. Vill skruva tillbaka.
Vill slänga almanackan och sätta dit förrförra..
Nu när jag fyller år vill jag sätta 16 ljus på tårtan istället för 18.

Allt det här för att jag vill dricka en enda kopp kaffe och äta en bulle och kunna le..
Det kommer aldrig bli som förr




Övriga genrer av NannaAuroraMaj
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-02-03 14:44



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Intressant att läsa; min dotter fyllde fjorton i söndags o längtar till hon fyller arton. Jag minns själv hur jag längtade efter min artonårsdag ( =frihet, oberoende...trodde man ). Men alla åldrar har sin charm; jag trodde nästan livet var slut när jag fyllde 30, men ack så fel jag hade ! ( inut är man alltid 16 ! )
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

NannaAuroraMaj
NannaAuroraMaj