Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig så

lyckan jag åter har funnit.
våra hjärtan har vi knutits och bundits.
jag älskar dig så




Fri vers av NannaAuroraMaj
Läst 518 gånger
Publicerad 2007-02-27 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NannaAuroraMaj
NannaAuroraMaj