Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kärlek utan ömhet

känner mig så vilsen i denna stora värld. vill bara komma till dig och ligga i din famn en hel kväll. vakna med dig, se morgonsolen med dig när den omfamnar oss med solens varma strålar.
vet inte om jag ska skratta eller gråta.

vet ju inte vad som händer om jag nu försöker.
undra vad som händer,
kan du se mig så som jag drömde.
kan du titta i mina ögon då.
kan du säga sånt som jag helst av allt vill höra på morgonen när vi vakna.
eller du kanske inte vill.
varför blev det så här.
varför känner jag som jag gör.
kan inte hjälpa det.
vet inte vad jag ska säga.
vet inte vad jag ska göra.

känns som jag bara vill sticka iväg, gömma mig. där ingen hittar mig.

 




Fri vers av NannaAuroraMaj
Läst 499 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-06 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NannaAuroraMaj
NannaAuroraMaj