Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilka UNDERBARA människor det finns på POETER.SE!!!




Jag blir lycklig, jag svämmar över av hopp och glädje!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-10 21:52



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Det finns det !

/ kram S
2012-06-10

  Annie b'larsson VIP
Vad skönt höra dig så positiv. Mysig bild.
2012-06-10

  Bibbi VIP
Gläds med Dig.
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP