Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19 december, kl.21:03


Epilog

Saknar nog trots allt någon som dig. Göra saker tillsammans. Ta

en biltur. Gå på bio.
Äta på restaurang.
Läsa olika delar i tidningen.
Diskutera.


Var tysta.
Möta din blick.
Låta en halvtimme gå.
Läsa Nevil Shute.
Öva prickskytte.
Hämta en filt.



*


Baby,


Jag älskar djupet i dig
och att du på något vis

är


så mycket mer

än allt.




11 Juni 13:11, 2012




Fri vers av Penelope
Läst 220 gånger
Publicerad 2012-06-11 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Penelope
Penelope