Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarhud

Sommarhud med blomsterdekoration
Fräknarnas charm trollbinder mig
Jag vill skapa mönster mellan dem
Fingertoppslekar
Månskenspromenader i tystnadens ro
När man kan kommunicera med ögonen
betyder det att man är själar som hör ihop
Kärleksröd saft och bubbel i hjärtat
Det här är en hyllning till sommaren
och till Dig som väcker min livsande
som väcker det stora i det lilla




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-11 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta