Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du väntar som om ingenting har hänt

Du väntar här
som om ingenting
har hänt
som om vi är de samma
som då...
Jag vill få ut skriket
som har fastnat i halsen
Jag vill skaka dig
tills du inser
att det är dött
mellan oss
en öken
ett tomrum
Du förstörde alla
dina chanser
Alla dina spel
Nej,du har inte
kvar mig...
Låt mig få begrava
det som var vi




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 110 gånger
Publicerad 2012-06-11 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta